• Duurzaam
  • Binnen 1-3 werkdagen verzonden
  • Gratis verzending boven €75,-
  • Veilig betalen met Ideal en Achteraf betalen
  • Gratis afhalen in Duiven

Retourbeleid

Onze wens is natuurlijk dat je blij en tevreden bent met je nieuwe aanwinsten. Het kan natuurlijk voorkomen dat er onverhoopt iets mis is gegaan. of je product niet helemaal voldoet aan je verwachting.. Voor ons is het aller belangrijkste dat aan jouw verwachting wordt voldaan. Daarom zoeken wij graag met jou naar een passende oplossing. Mocht er onverhoopt iets mis zijn gegaan, neem dan contact op met info@puurbijons.nl.

 

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@puurbijons.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

De retourkosten zijn voor je eigen rekening en worden niet door ons vergoed. Helaas is het niet mogelijk om retourzendingen af te leveren in Duiven. De retourkosten zullen maximaal €7,25 bedragen.

Wanneer je besluit een artikel retour te sturen, geef ons een Heads up door de mailen naar info@puurbijons.nl.
Tot het moment dat wij het retourpakket ontvangen hebben, ben je er zelf verantwoordelijk voor. Bewaar je verzendbewijs dus goed!
Bij retourneren van de gehele bestelling ontvang je ook de verzendkosten terug. Retour kosten blijven ten alle tijden voor jouw eigen rekening.

 

Mocht je de overeenkomst willen annuleren of herroepen, stuur dan een e-mail naar info@puurbijons.nl met de volgende informatie

*Voor- en achternaam
*Ordernummer
*e-mailadres
*Rekeningnummer
*Optioneel de reden van retour

..