• Duurzaam
  • Binnen 1-3 werkdagen verzonden
  • Gratis verzending boven €75,-
  • Veilig betalen met Ideal en Achteraf betalen
  • Gratis afhalen in Duiven

Dip dye kaarsen van PuurBijOns
Dip dye kaarsen zijn kleurrijke accessoires voor in ieders interieur. PuurBijOns heeft dip dye kaarsen is verschillende formaten en kleurstellingen. Onze dip dye kaarsen zijn super leuk te combineren met een van onze kandelaars. De dip dye kaarsen zijn een mooi woonaccessoire die veel kleur en sfeer aanbrengt in veel verschillende ruimtes. Dit is ook de reden waarom PuurBijOns veel keuze heeft uit verschillende dip dye kaarsen, zodat er voor een iedere de perfecte kaars tussen zit.  Dip dye kaarsen zijn in iedere woonstijl aan te passen. Kies voor een dip dye dinerkaars die bij jouw interieur past en zie wat de kaars voor je doet!

 

Breed assortiment dip dye kaarsen
Dip dye kaarsen zijn er talloze kleuren, vormen en maten. In ons assortiment vind je dip dye kaarsen in de kleuren goud, blauw, roze, groen, zwart, zilver, wit, rood, paars en heel veel andere kleuren en kleursamenstellingen. De dip dye dinerkaarsen in neon kleur zorgen voor een echte eyecatcher in de kamer. Dip dye kaarsen zijn ook super leuk om cadeau te geven. De verschillende kleuren dip dye kaarsen zijn ook leuk te combineren. Maak er een leuk pakketje van, in combinatie met bijvoorbeeld een kandelaar of een geurblokje, en geef een dierbare een onvergetelijk cadeau.

 

Milieu vriendelijke en handgemaakte dip dye kaarsen
De dip dye kaarsen van PuurBijOns zijn handgemaakt en kunnen daarom per stuk afwijken qua kleur en patronen. De dip dye kaarsen zijn per stuk uniek en dat heeft zeker haar charme. De dip dye kaarsen stoten geen roep of zwarte rook uit en zijn voorzien van een loodvrij lont. Door het materiaal waarvan de dip dye kaarsen gemaakt zijn, kromt deze niet door zonlicht of een hoge kamertemperatuur. De geribbelde onderkant van de dip dye kaarsen zorgt ervoor dat deze stevig in de kandelaar blijft zitten.

 

Dip dye kaarsen brengen sfeer in je interieur
Dip dye kaarsen zijn een geweldige toevoeging in je interieur. Kaarsen geven sfeer en gezelligheid tijdens bijvoorbeeld een etentje of een gezellig avondje met vrienden of familie. Natuurlijk zijn de dip dye kaarsen heel leuk om aan te steken als je zelf een avondje wil relaxen.

Dip dye kaarsen hoeven niet aangestoken te worden of een geweldige sfeer te creëren in huis. Door de geweldige kleurstellingen van de dip dye kaarsen zijn ze ook een prachtige toevoeging als ze niet branden. Kortom: de dip dye kaarsen zijn een must-have voor in je woning. Aangestoken of niet, de dip dye kaarsen geven een unieke uitstalling.