Binnen 1 - 3 werkdagen verstuurd
Gratis ophalen in Duiven
Gratis verzending vanaf 60 euro
Veilig betalen

Verzenden & retourneren

Wij vinden het fijn dat je de producten hebt kunnen vinden in onze webshop. Waarschijnlijk kun je niet wachten tot ze geleverd worden, en je het pakketje uit kan pakken. 

Levertijd
Bij ons doen we er alles aan om jouw nieuwe aanwinsten zo snel mogelijk te leveren. Wij hanteren een levertijd van 1-3 werkdagen.
Wanneer een artikel niet voorradig is, zullen wij een verwachtte levertijd vermelden bij het product.

Verzending
Alle bestellingen worden verzonden met PostNL. Zodra het pakket bij PostNL is aangemeld, ontvang je een mail met Track & Tracé code, waarmee je je pakket kan volgen.

De verzendkosten zijn minimaal €4,95.

Gratis verzending vanaf €60.


Op
halen
Woon je in de buurt en wil je liever je bestelling ophalen? Dat kan! Bij ons vinden we persoonlijke service en contact erg belangrijk.

Hoe werkt het?
We willen het je graag zo makkelijk mogelijk maken en zoeken samen met jou naar het beste moment om jouw nieuwe aanwinsten bij ons op te halen.
Bij de afronding van jouw bestelling heb je de mogelijkheid om te kiezen voor 'ophalen in Duiven''. Nadat je jouw bestelling hebt afgerond, sturen wij jou zo snel mogelijk een e-mail waarin data en tijdstippen worden voorgesteld. Wanneer hier een voor jou geschikt moment tussen zit, kan je voor dat moment een afspraak maken. Na de bevestiging van [email protected] zien wij jou graag op het afgesproken moment op de aangegeven locatie.

Ben je verhinderd?
Stuur een mail naar [email protected] zodat we een nieuw ophaalmoment kunnen afspreken. Retourbeleid
Onze wens is natuurlijk dat je blij en tevreden bent met je nieuwe aanwinsten. Het kan natuurlijk voorkomen dat er onverhoopt iets mis is gegaan. of je product niet helemaal voldoet aan je verwachting.. Voor ons is het aller belangrijkste dat aan jouw verwachting wordt voldaan. Daarom zoeken wij graag met jou naar een passende oplossing. Mocht er onverhoopt iets mis zijn gegaan, neem dan contact op met [email protected].

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

De retourkosten zijn voor je eigen rekening en worden niet door ons vergoed. Helaas is het niet mogelijk om retourzendingen af te leveren in Duiven. 

Wanneer je besluit een artikel retour te sturen, geef ons een Heads up door de mailen naar [email protected].
Tot het moment dat wij het retourpakket ontvangen hebben, ben je er zelf verantwoordelijk voor. Bewaar je verzendbewijs dus goed!
Bij retourneren van een bestelling, gedeeltelijk of gehele, worden de retourkosten op het terug te betalen bedrag in mindering gebracht. 

Mocht je de overeenkomst willen annuleren of herroepen, stuur dan een e-mail naar [email protected] met de volgende informatie

*Voor- en achternaam
*Ordernummer
*e-mailadres
*Rekeningnummer
*Optioneel de reden van retour

Binnen 1 - 3 werkdagen verstuurd
Gratis ophalen in Duiven
Gratis verzending vanaf 60 euro
Veilig betalen